ImageCapture Workflow

Scan Sys klantportal

Geplaatst: 13 februari 2019

Vanaf begin dit jaar is het Scan Sys klantenportal beschikbaar voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst. Het Scan Sys klantenportal vervangt de oude Scan Sys support mailbox en integreert volledig met ons CRM-systeem. Hierdoor kunnen uw aanvragen voortaan nog sneller worden opgepakt door onze supportmedewerkers.

Ook kunt u in het klantenportal eerdere supportaanvragen terugzien, kunt u de status van uw supportverzoeken inzien en kunt u ook bezoekverslagen tot 2 jaar terug inzien. U kunt zelf de toegang tot het portal voor uw medewerkers beheren. Het klantenportal zal dit jaar eveneens worden uitgebreid met standaarddocumentatie zoals handleidingen.

Bij Scan Sys vinden wij het belangrijk dat u als gebruiker van ImageCapture software volledig wordt ontzorgd. Als u support nodig heeft bij het gebruik van onze software, willen wij u ook hierin zo optimaal mogelijk ondersteunen. Het Scan Sys klantenportal is een belangrijke tool om uw supportaanvragen nog sneller en efficiënter te kunnen afhandelen. Daarnaast willen wij het klantenportal op korte termijn verder uitbreiden met nuttige informatie zodat u ook optimaal gebruik kunt blijven maken van onze ImageCapture software.

Nog geen account? Via deze link kunt u direct uw inloggegevens opvragen.