NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 8.3

Geplaatst: 6 december 2018

 

ImageCapture 8.3, is vanaf vandaag beschikbaar. In deze release zijn verdere optimalisaties in de ImageCapture Web client doorgevoerd en is nieuwe functionaliteit beschikbaar gekomen waardoor facturen automatisch gefiatteerd kunnen worden. In dit artikel worden de belangrijkste nieuwe features van versie 8.3 kort benoemd:

 

Vanaf versie 8.3 is het mogelijk om facturen automatisch goed te laten keuren in ImageCapture. Dit kan bijvoorbeeld toegepast worden voor inkoopfacturen die 100% matchen met de bestelling of geregistreerde ontvangst. Deze facturen worden vaak al automatisch geboekt met robotfunctionaliteit en dit automatische proces kan nu dus ook worden uitgebreid naar het goedkeuringsproces. Ook kostenfacturen zoals intercompany facturen kunnen automatisch worden goedgekeurd in ImageCapture.

Voor gebruikers van Exact Globe en AFAS kan naast een 100% match op de inkoopfactuur ook een marge worden ingesteld waarbinnen de facturen automatisch mogen worden goedgekeurd. Deze functionaliteit zal de komende maanden ook aan andere applicatiekoppelingen worden toegevoegd.

Voor gebruikers van Exact Globe is het vanaf versie 8.3 ook mogelijk om periodieke facturen zoals de maandelijkse leasenota, voorschot nota’s van de energieleverancier en andere vaste abonnementen, automatisch te boeken met de functionaliteit Vaste Boekingen; Wanneer de factuur binnenkomt kan de bijbehorende vaste boeking in Exact Globe direct in ImageCapture geselecteerd worden. Hierdoor wordt de boeking altijd op de gewenste wijze aangemaakt in uw Globe administratie.

Ook in deze versie van onze software zijn weer optimalisaties in de ImageCapture Web client doorgevoerd. Zo is de Web client nog beter compatible gemaakt voor het gebruik van tablets in combinatie met Safari en Chrome. Ook ondersteunt versie 8.3 het gebruik van hybride devices zoals laptops met touchscreen in deze versie nog beter.

Tot slot worden, vanaf versie 8.3, Windows Vista en Windows server 2008 niet langer ondersteund.

 

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 8.3 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

 
Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top