Factuurverwerking met Ridder iQ

Nieuw: Inkooporderbevestigingen verwerken in Ridder iQ

Geplaatst: 25 september 2017

Vanaf versie 6.12 is het voor Ridder iQ gebruikers mogelijk om ook ontvangen inkooporderbevestigingen geautomatiseerd te verwerken met ImageCapture. Een inkooporderbevestiging wordt toegezonden wanneer er een inkoop wordt geplaatst bij de leverancier. De leverancier stuurt een bevestiging waarop de prijzen en artikelen worden vermeld, net als de verwachtte leverdatum. Door deze inkooporderbevestiging in ImageCapture te scannen of importeren uit de mail, worden de documenten direct gematcht met de bestelling in Ridder iQ. Verschillen in prijzen of aantallen worden op deze wijze direct zichtbaar en kunnen vanuit ImageCapture meteen worden aangepast. Ook de leverdatum wordt in ImageCapture herkent waarna de gegevens automatisch worden geupdate in de bestaande inkooporder in Ridder iQ. Zo heeft de planning altijd zicht op de levering van producten en kunnen de interne processen hier nog nauwkeuriger op afgestemd worden, zonder dat dit extra handmatige handelingen van de medewerker vraagt. Het digitale document wordt gekoppeld aan de inkooporder in Ridder iQ zodat deze altijd snel opvraagbaar is wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn over de levering.

 

De voordelen van het digitaal verwerken van inkooporderbevestigingen:

  • Snellere verwerking van inkooporderbevestigingen
  • Minder fouten dan bij handmatige invoer van data
  • Controle op artikelen en prijzen, signalering bij afwijkingen
  • Digitale archivering van documenten, documenten zijn snel opvraagbaar vanuit Ridder iQ
  • Volledige integratie met Ridder iQ, gegevens worden in Ridder iQ beheerd
  • Efficiency in het planningsproces door real time inzage in verwachtte leverdata

 

Het proces in ImageCapture

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met Ridder iQ of de release ImageCapture 6.12 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.