Release ImageCapture 6.11

Geplaatst: 13 juni 2017

De nieuwste versie van onze software, ImageCapture 6.11, laat zich wellicht het beste omschrijven als een minor release. Dit heeft alles te maken met een aantal grote ontwikkelingen in de software waar onze development afdeling de komende maanden op de achtergrond keihard aan werkt. ImageCapture bestaat inmiddels uit meer dan een miljoen coderegels. Het beheren en doorontwikkelen van zo’n complex product vraagt veel capaciteit, kennis en kunde van onze developers. Ons development team maakt voor de ontwikkeling van ImageCapture gebruik van de nieuwste technieken en werkt nauw samen met onze projectafdeling bij de ontwikkeling van nieuwe features, standaardkoppelingen en het oplossen van bugs. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk functionerend product in combinatie met onze (inmiddels meer dan 60) standaard applicatiekoppelingen. De komende maanden zijn zij druk bezig met de verdere ontwikkeling van onze software. Zo worden onder andere de fiatteringsmogelijkheden in ImageCapture sterk uitgebreid en wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe productkoppelingen. Kortom, de ontwikkeling van onze software gaat onverminderd en in hoog tempo door. Zodra wij meer kunnen vertellen over deze, en andere ontwikkelingen zullen wij onze klanten en relaties informeren met de Scan Sys nieuwsbrief.

Nog geen abonnee? op onze website kunt u zich direct inschrijven voor de nieuwsbrief!

Versie 6.11

ImageCapture 6.11 bestaat voornamelijk uit optimalisaties in de software en een aantal kleine bugfixes die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruikers van Ridder iQ. De nieuwste versie van onze software zorgt er onder andere voor dat de export van data naar Ridder iQ sneller verloopt en door toepassing van slimme technieken is de geïntegreerde koppeling met Ridder iQ  nóg stabieler geworden.

Meer informatie of de update aanvragen

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met Ridder iQ of de release ImageCapture 6.11 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.