25 jarig bestaan Scan Sys uitgebreid gevierd

Geplaatst: 23 mei 2016

 

Vrijdag 20 mei was het dan zover! Na weken van voorbereiden en plannen vierden we afgelopen vrijdag het 25 jarig jubileum van Scan Sys. Voor deze speciale gelegenheid werd een grote party tent voor het pand aan de Hofweg in Nootdorp geplaatst, waar familie, vrienden en een groot aantal zakenrelaties aanwezig waren om te toasten op het succes van Scan Sys.

Compilatie 1

Directeur Maarten Terlingen vertelde in zijn speech over het ontstaan van Scan Sys en de ontwikkelingen die zijn bedrijf door de jaren heen heeft ondergaan, van tweemanszaak tot een softwarehuis met inmiddels meer dan 1600 klanten. Ook bedankte hij zijn vrouw Véronique en de medewerkers voor hun steun en inzet in de afgelopen jaren. Aansluitend was het woord aan Véronique Terlingen die namens het personeel, familie en vrienden aan Maarten een geschenk overhandigde, namelijk een design klok voor in de nieuwe lunchruimte van het pand.

Compilatie 2

De afgelopen maanden heeft het pand een grondige renovatie ondergaan waarbij niet alleen de vloeren en muren maar ook het sanitair en meubilair zijn vervangen en opgeknapt. De feestelijke opening van het “nieuwe” pand viel samen met het jubileum, zodat ook de familie en vrienden het eindresultaat konden aanschouwen.

Compilatie 3

Tijdens het feest hebben wij al een groot aantal handen geschud en bedankjes geuit maar voor iedereen die wij niet persoonlijk hebben kunnen bedanken:

Namens Maarten, Véronique en alle medewerkers van Scan Sys heel hartelijk bedankt voor jullie komst, de felicitaties en de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Op naar de volgende 25!

 

Compilatie 6

 

logo handtekening