Geautomatiseerde factuurverwerking met Lodder ERP

ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke software voor de geautomatiseerde factuurverwerking met Lodder ERP. De software automatiseert het volledige proces van herkennen, boeken en archiveren van je inkoopfacturen. ImageCapture integreert volledig met de software van Lodder ERP en maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit jouw administratie zonder dat hiervoor periodieke synchronisatie nodig is. Je beheert je gegevens dus uitsluitend in Lodder ERP 

DIRECTE INTEGRATIE

Door de integratie van ImageCapture met Lodder ERP is periodieke uitwisseling van stamtabellen niet nodig. Bij gebruik van de ImageCapture workflow functionaliteit voor de fiattering van facturen, worden (voor betaling) geblokkeerde boekingen direct aangemaakt in Lodder ERP.

Het proces in ImageCapture

Inlezen

Coderen

factuurverwerking met lodder erp

Boeking

ImageCapture exporteert de verwerkte factuur en het gekoppelde document direct na verwerking, waarna de boekingsgegevens in Lodder ERP ingelezen kunnen worden middels het uitvoeren van de import (met behulp van de Lodder ERP importmodule). Het digitale document is direct vanuit de boeking in Lodder ERP opvraagbaar.

Bij toepassing van ImageCapture Workflow voor de digitale goedkeuring van facturen worden de boekingen na import geblokkeerd voor betaling aangemaakt in Lodder ERP. Na finale goedkeuring van de factuur is de volledige audit trail info van verwerking en fiattering van de factuur vanuit de openstaande post in Lodder ERP als opmerking bij de factuur ook direct raadpleegbaar.

Fiatteren

Waar kan ik je mee helpen?

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag meer over alle voordelen van onze integratie. Laat je gegevens hiernaast achter en je wordt teruggebeld voor een datum en tijd waarop het jou schikt.


Stefan Productspecialist

Wil je meer weten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

De voordelen op een rij

  • Volledige integratie met Lodder ERP
  • Uniforme verwerking van gescande en digitale facturen in PDF en UBL-formaat
  • Vergaande verwerking op kop- & regelniveau
  • Fiattering via ImageCapture Workflow
  • Uitgebreid digitaal archief met optioneel managementrapportage mogelijkheden
Top