Webinar factuurverwerking in SBO (SAP Business One)

VNSG organiseert in samenwerking met Scan Sys een webinar waarin de mogelijkheden van automatische factuurverwerking in SAP Business One worden gedemonstreerd. Tijdens het webinar zal het gehele proces van het inlezen van de factuur, het boekingsvoorstel en het automatisch inboeken van de facturen in SAP Business One, worden getoond. Sinds begin dit jaar is de koppeling met SAP Business One volledig ge-update en in beheer van Scan Sys. Op onze landingpage voor SAP Business One vindt u meer informatie over de mogelijkheden van onze software in koppeling met SAP BO, en kunt u het productfilmpje bekijken.

De VNSG behartigt de belangen van SAP gebruikers in Nederland. Zij biedt een platform voor gebruikers waar zij ervaringen en kennis met elkaar kunnen delen en organiseert onder andere themadagen en webinars. Inmiddels telt de VNSG meer dan 730 bedrijfsleden waarvan ruim 200 bedrijven gebruik maken van SAP Business One. Meer informatie over de VNSG vindt u op de website: www.vnsg.nl

Inschrijven voor het webinar?

Het webinar wordt exclusief georganiseerd voor leden van de VNSG. Binnenkort ontvangen zij een e-mail waarin wordt vermeld hoe zij zich kunnen aanmelden voor het webinar. Nog geen lid van de VNSG? Op de website van de VNSG kunt u ook informatie vinden over het lidmaatschap.