factuurverwerking met AccountView

Visma Accountancydag 2016

Op 18 mei organiseert Visma Software de Accountancydag 2016. Het evenement vindt plaats op een unieke locatie in Maarssen genaamd Inn Style. De trendy accommodatie biedt deze dag ruimte aan de accountancy relaties van Visma. Maar liefst 300 administratiekantoren hebben zich reeds aangemeld. Gedurende de dag vinden een aantal plenaire en parallelsessies plaats, allen gerelateerd aan het overkoepelende thema: Optimaliseer uw klantwaarde! Dagvoorzitter is innovatiestrateeg, schrijfster en columniste Marianne Zwagerman.

Ook Scan Sys is deze dag aanwezig met een stand in de ontvangstruimte van Inn Style waar de bezoekers kennis kunnen maken met onze geïntegreerde software oplossingen in combinatie met Visma AccountView voor de geautomatiseerde verwerking van facturen en documenten. Geheel in lijn met het thema laten wij u tijdens deze dag zien hoe de geautomatiseerde verwerking van uw klantadministraties zich niet alleen vertaald in efficiency en kostenbesparing, maar ook uw dienstverlening verder optimaliseert!

Programma

Om 11.30 uur worden de bezoekers ontvangen met een lunch en krijgen zij de gelegenheid om kennis te maken met collega-accountants en de partners van Visma. Aansluitend begint om 12.30 uur het programma met een plenaire sessie van Richard Scheper, commercieel directeur small & medium-sized enterprises Visma Software. Hierna volgen een aantal parallelsessies, gegeven door Visma en een aantal bekende namen uit de accountancy wereld. Rond 17.30 uur wordt de dag afgesloten met een borrel en krijgen de bezoekers de gelegenheid met elkaar na te praten.

Meer informatie en aanmelden

Via de website van Visma kunt u het hele programma bekijken en kunt u zich aanmelden voor het evenement.