SnelStart aangenaam middagen voor Accountancy

Software leverancier en partner SnelStart organiseert dit najaar een aantal informatieve middagen, speciaal voor accountancy en administratiekantoren. Tijdens zo’n middag wordt u volledig op de hoogte gebracht van de trends en ontwikkelingen op softwaregebied en op het gebied van ondernemen en boekhouden. Daarnaast zullen de ontwikkelingen van de SnelStart software uitgebreid aan bod komen, en bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met collega-accountants en de add-on partners van SnelStart.

Ook Scan Sys is aanwezig om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van onze software ImageCapture voor de geautomatiseerde verwerking van facturen in SnelStart. Sinds geruime tijd heeft Scan Sys een standaardkoppeling met de SnelStart software en inmiddels maken al een groot aantal accountantskantoren dagelijks gebruik van ImageCapture voor het verwerken van hun eigen, en door cliënten aangeleverde facturen. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard terwijl gelijktijdig een digitaal archief wordt opgebouwd. Tijdens de SnelStart Aangenaam middagen informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw kantoor.

Programma en data

De middag begint om 13.00 uur met een lunch
Om 13.30 uur beginnen de sessies
Aan het einde van de middag wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel

Data en locaties

30 september Arnhem
1 oktober Breukelen
7 oktober Tilburg
8 oktober Rotterdam Ridderkerk
4 november Haarlem
11 november Drachten
19 november Emmeloord

Inschrijven of meer informatie?

Op de website van SnelStart vindt u het volledige programma en kunt u zich aanmelden voor een van de SnelStart Aangenaam middagen.