Scan Sys organiseert sessie tijdens Exact Live

Op 3 november organiseren wij als partner van Exact software een sessie tijdens Exact Live. De sessie wordt op dinsdagochtend 3 november uitgezonden om 10.30 uur. Tijdens de sessie kunnen bezoekers live met ons chatten maar uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om onze digitale beursstand te bezoeken. Ook daar is het mogelijk om de sessie te bekijken of een van de live productdemonstraties bij te wonen, gewoon vanuit de huiskamer! Chat met onze accountmanagers en technische medewerkers en ontdek het gemak van één integraal proces voor inkoopmanagement, factuurverwerking- en fiattering met ImageCapture software!

Tijdens onze sessie op 3 november laten accountmanagers Paul Smit en Vincon Estourgie zien hoe je jouw inkoopproces volledig kunt integreren van aanvraag tot betaling. ImageCapture integreert hierbij met inkoopmanagementsysteem Shopper en/of de inkoopmodule van Exact. Hierdoor worden kostenmatige facturen direct geboekt in Exact en inkoopfacturen automatisch gematcht met de bestellingen en ontvangsten in Shopper (en Exact Globe). Ook de fiattering van de facturen verloopt digitaal met behulp van de ImageCapture webclient. Bestellingen in Shopper worden gebundeld en met behulp van budgetten worden de uitgaven bewaakt terwijl de aanvraag lager in de organisatie wordt belegd. Ook de leverancierskeuze en kwaliteitsbeoordelingen maken onderdeel uit van het inkoopproces in Shopper. Facturen worden in ImageCapture razendsnel verwerkt en goedgekeurd voor betaling waardoor er een betere onderhandelingspositie met de leverancier ontstaat en bijvoorbeeld betalingskortingen bedongen kunnen worden.

Ontdek hoe een geïntegreerd proces voor inkoop, factuurverwerking en -fiattering jou kostbare tijd en een betere samenwerking met je leverancier kan opleveren!