Ridder Connect 2018

Op woensdag 26 september organiseert business partner Ridder Data Systems een klantendag met inspiratiesessies, presentaties en een partnermarkt. Verschillende partners van de software leverancier zullen hier hun producten en diensten demonstreren. 

Ook Scan Sys is aanwezig om samen met Ridder een live demonstratie te geven van de geïntegreerde factuurverwerkingsoplossing ImageCapture for Invoices. ImageCapture software is ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van documenten en facturen in Ridder iQ. Bij het boeken van de facturen wordt gebruik gemaakt van de in Ridder iQ aanwezige data om een geautomatiseerd boekingsvoorstel te genereren. Inkoopfacturen worden automatisch gematcht met bestellingen in Ridder iQ waarbij verschillen op kop of regelniveau direct zichtbaar worden.

Na akkoordbevinding wordt de boeking aangemaakt in Ridder iQ met het digitale document als bijlage. Ook op het fiatteringsproces in Ridder iQ sluit de ImageCapture software naadloos aan, waardoor het volledige verwerkingsproces van de facturen wordt geautomatiseerd, van binnenkomst tot aan betaling.

Meer weten over factuurverwerking met Ridder iQ?

Op onze koppelingspagina Factuurverwerking met Ridder iQ vindt u meer informatie.

Aanmelden voor Ridder Connect

Als klant van Ridder Data Systems kunt u zich kosteloos aanmelden voor Ridder Connect via de website van Ridder Data Systems.