Exact België Purchase 2 Pay & IFR event

Softwarepartner Exact België organiseert een event waarin de mogelijkheden van het geautomatiseerde purchase to pay proces in Exact, en de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met behulp van het IFR (Inkomend Factuur Register) van Exact, centraal staan. Gedurende de dag worden verschillende demonstraties gegeven waarin de diverse mogelijkheden van de software worden toegelicht.

Exact zal door middel van een demo het proces rondom purchase to pay toelichten. Dit proces vereist, net als het verwerken van inkomende facturen, veel manuele handelingen en neemt hierdoor kostbare tijd in beslag. Daarnaast is het proces verre van transparant en levert het een groot aantal papieren documenten op. Door het proces te automatiseren verloopt het niet alleen veel sneller, het is ook altijd inzichtelijk wat de status van een bestelling is. Geen onverwachtse facturen of leveringen meer!

Op dit proces sluit onze software ImageCapture naadloos aan met de automatische verwerking van inkoopfacturen. ImageCapture leest de factuur uit en koppelt deze aan de juiste crediteur in Exact Globe. Indien op naam van de crediteur openstaande bestellingen of geregistreerde ontvangsten aanwezig zijn in Exact Globe, matcht onze software deze op aantallen, bedragen of artikelen waarbij er direct een signalering komt op het moment dat de factuur afwijkt van de bestelling of ontvangst in Exact Globe.

Ook de kostenfacturen worden met ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd! ImageCapture leest de belangrijkste factuurgegevens zoals nummer, datum en bedragen uit, en koppelt de factuur aan de juiste crediteur in Exact. Met behulp van de in Exact aanwezige gegevens, maakt ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel dat u kunt controleren, wijzigen of aanvullen. Na uw akkoordbevinding wordt de boeking, met het gescande document als bijlage, aangemaakt in Exact. Bij gebruik van Exact IFR voor de digitale fiattering van uw facturen, wordt de boeking geblokkeerd aangemaakt in het IFR en ontvangt de budgethouder in zijn Exact Synergy omgeving een verzoek om de factuur te accorderen. U heeft dus wel te allen tijde inzage in uw kosten, maar loopt niet het risico dat facturen ongezien betaald worden.

Meer weten over de mogelijkheden van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices? Neem contact op met uw Exact dealer of vul ons contactformulier in.