AB Software Consultancy

AB Software Consultancy

 

AB en Scan Sys bundelen al jaren de krachten samen om klanten in de industrie te helpen met groeien en excelleren. Door onze kennis, ervaring en expertise te combineren, kunnen wij klanten een uitgebreider pakket van diensten aanbieden.

AB heeft een deskundig salesteam dat beschikt over de essentiële kennis om de oplossingen van AB en Scan Sys succesvol te vermarkten. Daarnaast beschikt een aantal consultants van AB over gespecialiseerde kennis van ImageCapture.

Door de combinatie van geavanceerde software voor zowel het productie- en logistieke proces als voor de financiële administratie, facturering en documentenverwerking, kunnen onze klanten hun processen stroomlijnen en efficiënter inrichten. Het resultaat? Kostenbesparingen, verbeterde bedrijfsprestaties, een hoger rendement en schaalbaar groeien!

Door onze kennis te combineren, ondersteunen AB en Scan Sys maakbedrijven niet alleen met het optimaliseren en digitaliseren van hun (administratieve) processen, maar helpen wij deze bedrijven ook daadwerkelijk op weg naar een nieuwe manier van werken. Zo is de industrie klaar voor de toekomst.

AB werkt met de volgende koppelingen:

Top