Geautomatiseerde factuurverwerking met Pinnacle DMS

ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke scan-en-herken-software voor de geautomatiseerde factuurverwerking met Pinnacle DMS. De software automatiseert het volledige proces van verwerken en archiveren van uw inkoopfacturen in Pinnacle. ImageCapture integreert volledig met de software van Grayhams en maakt bij het verwerken van uw facturen gebruik van de stamgegevens en boekingslogica uit uw administratie. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in Pinnacle DMS! Verwerkte facturen worden direct gevalideerd en bij toepassing van de Pinnacle workflow voor de fiattering, worden geblokkeerde boekingen aangemaakt in Pinnacle.

 

De voordelen van factuurverwerking met Pinnacle DMS en ImageCapture op een rij

  • Geen handmatige fouten bij het boeken en een veel snellere verwerking van facturen
  • Geen papieren archief meer, documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Volledig geïntegreerde koppeling met Pinnacle DMS software
  • Verwerking van gescande facturen, PDF-only facturen en PDF met UBL facturen
  • Workflow via Pinnacle DMS, document direct opvraagbaar vanuit de boeking in Pinnacle
  • Geen limiet of variabele kosten op aantal administraties of facturen

Het proces

Inlezen

Factuurverwerking met Pinnacle -> scannen of inlezen

Facturen die per post binnenkomen worden gescand en facturen die per e-mail of e-invoicing binnenkomen worden direct ingelezen in ImageCapture. In deze fase kunt u vrije velden zoals administratiecodes en boekingsdatum toekennen. Deze velden halen hun informatie rechtstreeks uit uw Pinnacle administratie, waardoor periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig is.

Coderen

FACTUURVERWERKING MET Pinnacle -> CONTROLEREN

Door gebruik te maken van stamgegevens en boekingslogica uit Pinnacle, biedt ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel aan ter controle van de factuur.

Boeken

FACTUURVERWERKING MET Pinnacle -> BOEKEN EN ARCHIVEREN

Nadat de facturen zijn gecontroleerd, worden de boekingen direct aangemaakt in Pinnacle. De corresponderende factuurdocumenten zijn hierbij direct opvraagbaar vanuit de boeking in Pinnacle.

Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten