Geautomatiseerde documentverwerking met Trimergo T2

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Trimergo T2. Denk bijvoorbeeld aan de batchmatige digitalisering en archivering van inkomende relatie-, order-, project- en artikeldocumenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software geautomatiseerd verwerkt en gearchiveerd worden in Trimergo T2. ImageCapture integreert volledig met de software van Trimergo en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Trimergo T2. Hierdoor beheer je de gegevens en documenten op één plek, namelijk in Trimergo T2.

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met Trimergo T2 en ImageCapture

  • Overal en altijd inzage in je documenten
  • Digitaal archief, bespaar kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Trimergo T2
  • Batchmatige documentindexatie: documenten kunnen geïndexeerd worden op vrij te definiëren kenmerkvelden
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit de relatiekaart, order of andere gegevens in Trimergo T2 

 

Ook de factuurverwerking in combinatie met Trimergo T2 kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met Trimergo T2.

Het proces 

Scannen


Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Trimergo T2.

Classificeren


Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit Trimergo T2 deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, inkomende of retourkomende pakbonnen en orderdocumenten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Trimergo T2 geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Classificeren


De digitale documenten worden gearchiveerd in Trimergo T2 en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Trimergo T2 en kunnen in Trimergo T2 ook worden opgenomen in workflows.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten