Geautomatiseerde documentverwerking met Trimergo

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Trimergo. Denk bijvoorbeeld aan de batchmatige digitalisering en archivering van inkomende relatie-, order-, project- en artikeldocumenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software geautomatiseerd verwerkt en gearchiveerd worden in Trimergo. ImageCapture integreert volledig met de software van Trimergo en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Trimergo. Hierdoor beheer je de gegevens en documenten op één plek, namelijk in Trimergo.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in je documenten
  • Digitaal archief, bespaar kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Trimergo
  • Batchmatige documentindexatie: documenten kunnen geïndexeerd worden op vrij te definiëren kenmerkvelden
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit de relatiekaart, order of andere gegevens in Trimergo

 

 

Het proces 

Scannen


Documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Trimergo.

Classificeren


Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit Trimergo deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, inkomende of retourkomende pakbonnen en orderdocumenten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Trimergo ERP geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Classificeren


De digitale documenten worden gearchiveerd in Trimergo en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Trimergo en kunnen hier ook worden opgenomen in workflows.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.