Geautomatiseerde documentverwerking met Ridder iQ

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Ridder IQ. Denk bijvoorbeeld aan de batchmatige digitalisering en archivering van uw inkomende of retourkomende relatie-, order-, offerte-, service- en projectdocumenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software geautomatiseerd verwerkt en gearchiveerd worden in Ridder IQ. ImageCapture integreert volledig met de software van Ridder IQ en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Ridder IQ. Hierdoor beheert u uw gegevens en documenten op één plek, namelijk in Ridder IQ.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief, bespaar kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Ridder IQ
  • Batchmatige documentindexatie: documenten kunnen geïndexeerd worden op vrij te definiëren kenmerkvelden
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit de relatiekaart, order of andere gegevens in Ridder IQ 

Ook de factuurverwerking in combinatie met Ridder iQ kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met Ridder iQ.

Het proces

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Ridder IQ.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit Ridder IQ deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, inkomende of retourkomende pakbonnen en orderdocumenten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Ridder IQ geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Ridder IQ en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Ridder IQ en kunnen in Ridder IQ ook worden opgenomen in workflows.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.