Geautomatiseerde documentverwerking met Multivers

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Multivers van Unit4. Denk bijvoorbeeld aan uw klant, leveranciers en project documenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in Multivers gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van Unit4 en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Multivers. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in Multivers.

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met Multivers en ImageCapture

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Unit4 Multivers
  • Documenten worden gearchiveerd in Unit4 Multivers en zijn vanuit verschillende gegevens  opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar na het openen van het document

 

Ook de factuurverwerking in combinatie met Multivers kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met Multivers.

 

Het proces 

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Multivers.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit Multivers deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orderbevestigingen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Multivers geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Multivers en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Multivers.

Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten