Geautomatiseerde documentverwerking met Exact Synergy

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Exact Synergy. Denk bijvoorbeeld aan uw inkomende poststukken, relatie documenten, contracten, pakbonnen, offertes, orderbevestigingen en HRM documenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in Exact Synergy gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Exact Synergy. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in Exact Synergy.

 

Ontdek ook onze factuurverwerkingsoplossing in combinatie met Exact Globe en Exact Synergy! Bezoek onze pagina Factuurverwerking met Exact Globe.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Synergy
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn vanuit verschillende gegevens opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar
  • Bij het archiveren van het document kan vanuit ImageCapture een workflow worden aangemaakt in Synergy, gekoppeld aan het document

Het proces

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Exact Synergy.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door vanuit Exact Synergy deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orders kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Exact Synergy geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Exact Synergy. Ook kunnen de documenten daarnaast in Exact Synergy worden opgenomen in workflows.

 

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.