Geautomatiseerde documentverwerking met Exact Globe

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Exact Globe. Denk bijvoorbeeld aan de batchmatige digitalisering en archivering van inkomende relatie-, order-, project- en artikeldocumenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software geautomatiseerd verwerkt en gearchiveerd worden in Exact Globe. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Exact Globe. Hierdoor beheer je de gegevens en documenten op één plek, namelijk in Exact Globe.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in je documenten
  • Digitaal archief, bespaar kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Globe
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Globe en zijn vanuit verschillende hoeken opvraagbaar

Het proces

Scannen

Documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden. Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file of scan to mail optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Exact Globe.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door bij het aanmaken van de documenten vanuit Exact Globe deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orderbevestigingen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Exact Globe geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Exact Globe en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Exact Globe.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.