Geautomatiseerde documentverwerking met Exact Globe

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met Exact Globe. Denk bijvoorbeeld aan uw relatiedocumenten, orderdocumenten, bankafschriften en kasbonnen. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in Exact Globe gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Exact Globe. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in Exact Globe.
Ook de factuurverwerking in combinatie met Exact Globe kan volledig geautomatiseerd worden.

Bezoek ook eens onze pagina Factuurverwerking met Exact Globe.

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met Exact Globe en ImageCapture

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Globe
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Globe en zijn vanuit verschillende gegevens  opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar 

Het proces

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in Exact Globe.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door bij het aanmaken van de documenten vanuit Exact Globe deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orderbevestigingen kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Exact Globe geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in Exact Globe en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in Exact Globe.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.