Geautomatiseerde documentverwerking met AccountView

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met AccountView. Denk bijvoorbeeld aan uw klant- en leveranciersdocumenten en boekingsdocumenten zoals bankafschriften en kasbonnen. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in AccountView gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van Visma en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in AccountView. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in AccountView.

De voordelen op een rij

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met AccountView
  • Documenten worden gearchiveerd in AccountView en zijn vanuit verschillende gegevens opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR-herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar

Ook de factuurverwerking met AccountView kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met AccountView.

Het proces

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documentsoorten kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in AccountView.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of documenttype door bij het aanmaken van de documenten vanuit AccountView deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals inkomende post, relatiedocumenten en boekingsbijlage-documenten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit AccountView geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR-herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in AccountView en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in AccountView.

Succesverhalen met Visma AccountView & ImageCapture

Onze klanten aan het woord
Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.