Exact Synergy HRM

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor het geautomatiseerd verwerken en digitaal archiveren van uw personeelsdossiers en HR documenten in Exact Synergy HRM. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Synergy. Hierdoor beheert u uw personeelsgegevens op één plek, namelijk in Synergy.

 

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met ImageCapture op een rij

  • Overal en altijd inzage in uw personeelsdossiers
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Synergy
  • Personeelsdocumenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn direct vanuit de medewerkerskaart opvraagbaar
  • Documentindexatie: door vrij te definiëren kenmerkvelden worden de gescande documenten (automatisch) geïndexeerd
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar

 

Digitaliseren van HRM documenten met ImageCapture

 

 

Het proces

Zowel bestaande HR dossiers als nieuwe HRM documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture via scanners of multifunctionals met scan to file optie waarna de documenten automatisch, met behulp van barcodes, of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste medewerker in Synergy.

Intern aangemaakte HRM documenten zoals arbeidsovereenkomsten, gespreksverslagen en evaluatieformulieren kunnen automatisch worden geclassificeerd per medewerker ID en documenttype, op basis van barcodes die bij het afdrukken direct worden meegegeven aan het HR document. Externe documenten zoals CV’s, diploma’s en certificaten kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante HRM gegevens uit Synergy geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en verwerken. Door middel van drag and drop kunnen omschrijvingen eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

De digitale documenten worden gearchiveerd in Synergy en zijn opvraagbaar vanaf de medewerkerskaart. Alle gegevens worden dus op één plek beheert, namelijk in Synergy. Bij gebruik van Exact Synergy Enterprise kunnen de documenten opgeslagen worden in volledig tekstueel doorzoekbaar formaat.

Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten