Exact Synergy CRM

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor het geautomatiseerd verwerken en digitaal archiveren van uw documenten in Exact Synergy. Denk bijvoorbeeld aan uw inkomende poststukken, contracten, pakbonnen en orderbevestigingen. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software geautomatiseerd verwerkt worden en in Exact Synergy gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van Exact en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Synergy. Hierdoor beheert u uw personeelsgegevens op één plek, namelijk in Synergy.

 

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met ImageCapture op een rij

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met Exact Synergy
  • Documenten worden gearchiveerd in Exact Synergy en zijn vanuit de relatiekaart opvraagbaar
  • Documentindexatie: door vrij te definiëren kenmerkvelden worden de gescande documenten (automatisch) geïndexeerd
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar

 

Digitale documentverwerking met ImageCapture

 

Het proces

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste relatie in Synergy.

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie en documenttype, op basis van barcodes die bij het afdrukken direct worden meegegeven aan het document. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orders kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit Synergy geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en verwerken. Door middel van drag and drop kunnen omschrijvingen eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

De digitale documenten worden gearchiveerd in Synergy en zijn opvraagbaar vanaf de relatiekaart. Alle gegevens worden dus op één plek beheert, namelijk in Synergy. Bij gebruik van Exact Synergy Enterprise kunnen de documenten opgeslagen worden in volledig tekstueel doorzoekbaar formaat.

 

 

Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten