Geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices met Conclusion EOS

ImageCapture for Invoices is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van uw inkoopfacturen en overige documenten zoals bankafschriften, inkomende- en uitgaande post in Conclusion EOS. Onze software ImageCapture for Invoices integreert volledig met Conclusion EOS en maakt bij het verwerken van uw facturen gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit uw administratie. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in EOS! Door de integratie van ImageCapture met EOS is periodieke uitwisseling van stamtabellen niet nodig. Verwerkte facturen worden direct gevalideerd en in de vorm van budgetposten aangemaakt op het cliëntendossier in Conclusion EOS.

De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture op een rij

  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van facturen
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Geen papieren archief meer
  • Volledige integratie met Conclusion EOS
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Geen limiet op aantal administraties of documenten
  • Verwerken van inkoopfacturen en overige documenten
  • Workflow via Conclusion EOS, takenlijsten met koppeling document direct opvraagbaar vanuit EOS

 

Factuurverwerking, scannen of inlezen

Facturen die per post binnenkomen worden gescand, facturen die per e-mail, e-invoicing of portal binnenkomen worden ingelezen en staan klaar om te worden verwerkt in ImageCapture. In deze fase kunt u vrije velden zoals administratie en boekingsdatum toekennen. Deze velden halen hun informatie rechtstreeks uit uw administratie. Hierdoor is periodieke synchronisatie van stamtabellen niet nodig!

Factuurverwerking, identificeren en herkennen

Met behulp van OCR herkenning wordt de factuur automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur in EOS, waarna factuurgegevens op basis van free form herkenning worden uitgelezen. Een van de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices is dat het niet nodig is om op voorhand templates aan te maken alvorens deze kunnen worden herkend. Mocht bij de controle van facturen blijken dat bepaalde factuurgegevens onvoldoende worden ingelezen dan volstaat een eenmalige handeling om de herkenning verder te optimaliseren. Zo kunt u naast het inlezen van de algemene factuurgegevens ook cliëntgegevens op automatische wijze verwerken.

Factuurverwerking, controleren en toewijzen

Door gebruik te maken van alle beschikbare stamgegevens en boekingslogica uit EOS, biedt ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel aan ter controle en verdere codering van de factuur. Hierbij worden alle relevante administratieve velden ondersteund. Desgewenst is het mogelijk om in EOS te controleren of er een budgetpost moet worden aangemaakt.

Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten