Agenda: 1 oktober 2020

Webinar geautomatiseerde factuurverwerking- en matching met Claever ERP & ImageCapture

Op 1 oktober organiseren wij het webinar: Geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Claever ERP & ImageCapture. Ontdek hoe eenvoudig u de inkomende facturenstroom digitaal kunt verwerken met behulp van ImageCapture software!

In een uur tijd laat accountmanager Vinçon Estourgie u zien hoe gemakkelijk u tijd kunt besparen op het inboeken, matchen met bestellingen, fiatteren en digitaal archiveren van uw facturen. ImageCapture software maakt hierbij gebruik van alle beschikbare data in uw Claever administratie. Ook de digitale goedkeuring van uw facturen vindt plaats in ImageCapture. Zo automatiseert u het volledige verwerkingsproces van uw facturen, van binnenkomst tot aan betaling!

Inschrijven?

Inschrijven voor het webinar kan rechts op deze pagina via ons inschrijfformulier. Het webinar biedt plaats aan 100 deelnemers, wacht dus niet te lang!

Alvast meer informatie over onze koppeling met Claever? Neem dan een kijkje op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Claever ERP

Naar agenda overzicht
Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten