Agenda: 9 juli 2020

Webinar charterfacturen geautomatiseerd verwerken in BluJay LSP

Speciaal voor onze logistieke relaties organiseren wij op 9 juli een webinar over de geautomatiseerde verwerking van charter- en kostenfacturen in BluJay LSP Platform. Naast de digitale verwerking van vrachtbrieven, rittenlijsten en overige vrachtdocumenten kan onze ImageCapture software namelijk ook worden ingezet voor het financiële factuurverwerkingsproces van uw transportonderneming.

Tijdens dit webinar laat senior accountmanager Stefan Elias zien hoe ImageCapture software het proces van matchen, boeken, fiatteren en archiveren van charterfacturen volledig automatiseert. Daarbij integreert de software volledig met uw financiële administratie in BluJay LSP Platform.

Inschrijven voor het webinar kan via het formulier hier rechts op de pagina. Dit webinar is in het bijzonder bestemd voor relaties uit de transport en logistiek.

Alvast meer informatie over onze logistieke oplossingen in combinatie met uw financiële applicatie of TMS? Kijk dan op de koppelingspagina op deze website.

Naar agenda overzicht
Top

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten