TANS Relatiedag

Op donderdag 2 april vindt de TANS Relatiedag plaats. Gebruikers van de software producten van TANS kunnen tijdens deze dag kennismaken met de logistieke producten en diensten van de leverancier en de partners van TANS. De bezoekers kunnen deelnemen aan een aantal kennissessies met de thema’s IMPACT, Standaardisatie en Business Intelligence. Tussen de sessies door kunnen zij speeddaten met de partners van TANS die op de beursvloer aanwezig zullen zijn.

Ook Scan Sys is aanwezig tijdens de relatiedag van TANS. Sinds geruime tijd leveren wij automatiseringsoplossingen in de transport- en logistieke sector, onder meer voor de digitalisering van vrachtbrieven en de geautomatiseerde verwerking van facturen en onderliggende vrachtdocumenten. Onze ImageCapture software integreert hierbij naadloos met het Transport Management Systeem van TANS, Talis. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze wijze bespaard.

Meer weten over de TANS Relatiedag?

Relaties van TANS ontvangen in februari een uitnodiging voor de klantendag. Ook kunt u op de website van TANS meer informatie vinden over het programma en de locatie. U kunt zich hier ook inschrijven voor het event.

 

Meer informatie over onze oplossingen voor de transport- en logistieke sector vindt u op onze oplossingspagina Vrachtbriefverwerking