ESC Purchase 2 Pay ontbijtsessie Exact software

Op 5 oktober organiseert Belgische business partner ESC een ontbijtsessie waarin een aantal purchase 2 pay oplossingen in combinatie met Exact software worden getoond. Het automatiseren van het inkoopproces kan een organisatie kostbare tijd besparen en meer grip op de kosten opleveren.

ImageCapture software automatiseert het verwerken en matchen van inkoopfacturen met eerder geregistreerde bestellingen en/of ontvangsten in Exact. Hierdoor wordt niet alleen het boeken van de facturen geautomatiseerd, maar worden verschillen tussen de factuur en de bestelling direct zichtbaar. Het is daarnaast ook mogelijk facturen met een 100% match volledig automatisch te boeken met behulp van robotic accounting. Wanneer de factuur en bestelling niet met elkaar overeenkomen, kan ImageCapture Workflow worden ingezet om het document te laten beoordelen door de Inkoopadministratie. Naast de export naar Exact, zijn de documenten ook direct opvraagbaar in het digitale archief van ImageCapture, compleet met audit trail. De speciale reporting module maakt het mogelijk waardevolle managementinformatie te onstluiten, bijvoorbeeld over kosten en bestedingen maar ook over het factuurverwerkende proces op uw administratie.

Bespaar ook kostbare tijd op het verwerkingsproces van uw inkoopfacturen met ImageCapture for Invoices en ImageCapture Workflow!

Meer informatie over de ontbijtsessie vindt u op de website van ESC.