BrainSys: Factory meets Factory

Hoe kunnen productiebedrijven ervoor zorgen dat ze slim en succesvol produceren? Hoe zorgen ze ervoor dat ze beter en efficiënter hun productieproces laten draaien en zo kunnen inspelen op de steeds veeleisendere klantwensen? Hoe spelen ze in op de snel veranderende wereld? Hoe tackelen ze externe invloeden die het productieproces beïnvloeden, zoals schaarste aan grondstoffen met als gevolg minder voorraden en hoge inkoopprijzen? Digitalisering is key, maar hoe zorg je ervoor dat alle processen op elkaar aansluiten? En welke risico’s loopt een productiebedrijf nu echt op het gebied van Cybersecurity?

Een groot aantal productiebedrijven houden zich bezig met bovenstaande vragen en hebben maar al te goed door dat de wereld om ons heen in rap tempo veranderd. Zij innoveren en digitaliseren hun productieprocessen. Op het Factory meets Factory-evenement komen een aantal experts op dit gebied aan het woord tijdens diverse inspiratiesessies. Ook zijn er diverse praktijksessies van BrainSys-klanten waarin ze zullen vertellen hoe zij zijn omgaan met de diverse uitdagingen en welke digitaliseringsslagen zij gemaakt hebben om succesvol en efficiënt te produceren.

Scan Sys is partner van Factory meets Factory: hét event voor productiebedrijven georganiseerd door onze partner BrainSys. In de middag organiseert Scan Sys een praktijksessie over het digitaliseren van facturen, declaraties en overige documenten.