AB Klantendag 2023

AB Klantendag 2023

De documenten-jungle trotseren met Scan Sys!

Bezoek ons op de AB Klantendag 2023. Scan Sys is niet meer weg te denken uit de IT-jungle van AB-klanten. Maar wist je dat ImageCapture van nóg meer waarde kan zijn voor je organisatie? Naast het automatisch verwerken van de facturen kunnen wij je met tal van andere oplossingen van dienst zijn. Wij vertellen je graag over het digitaliseren van declaraties, het automatiseren van inkoopprocessen, en het vergaren van waardevolle inzichten met reporting software.

 

Declaratieverwerking digitaliseren

Automatische declaratieverwerking biedt veel voordelen voor jouw organisatie. Door de snelheid, nauwkeurigheid, kostenefficiëntie, toegang tot real-time gegevens en nooit meer een verloren bonnetje, kan je de administratie efficiënter laten verlopen. Lees vooral ook onze blog over de grootste voordelen van geautomatiseerde declaratieverwerking!

 

Automatisch inkoopproces

Is jouw organisatie toe aan de volgende automatiseringsstap van het inkoopproces? ImageCapture integreert naadloos met inkoopmanagementsoftware Shopper en biedt hierdoor een betaalbare purchase-2-pay oplossing voor organisaties die meer efficiency willen behalen in het inkoopproces. Meer informatie over purchase-2-pay? Kijk eens op onze pagina Inkoopmanagement met Shopper.

 

Efficiënt reportages maken

Zet de volgende stap in optimalisatie met ImageCapture Insights! Met deze reporting module krijg je volledig inzicht in het factuurverwerkingsproces! ImageCapture Workflow gebruikers kunnen met ImageCapture Insights hun digitale ImageCapture archief inzetten om waardevolle managementinformatie te ontgrendelen. In dit webinar laten we je zien hoe de module eruit ziet!

 

Meld je snel aan voor onze sessie op de AB Klantendag 2023!