Zelflerende codering, nieuw vanaf release 9!

Geplaatst: 15 september 2021

Begin september is de major release van onze software beschikbaar gekomen: ImageCapture 9. De nieuwste versie zit vol met nieuwe features en mooie optimalisaties van bestaande functionaliteiten. Zo is vanaf deze release de automatische codering van facturen zelflerend geworden. Hierdoor wordt het voor gebruikers mogelijk om de herkenning van facturen op regelniveau nog verder te laten verfijnen. 

Dat werkt als volgt: Bij facturen met veel regels, vermeldt een leverancier vaak per factuurregel een referentie. Denk bijvoorbeeld aan telefoonnummers op facturen van de telecomprovider, of aan kentekens op de leasenota. Deze referenties kan ImageCapture uit UBL-bestanden overnemen of met behulp van factuurregelherkenning uitlezen. De eerste keer dat de factuur wordt geboekt, selecteer je de kostenplaatsen en/of kostendragers, waarna ImageCapture de relatie tussen de referenties en de kostenplaats en/of drager onthoudt, zodat deze de volgende keer automatisch worden voorgesteld.

 

 

Meer weten over ImageCapture 9?

Lees dan ook het artikel Release ImageCapture 9 op deze website.