Nieuwe koppeling met Glovia G2 van Fujitsu

Geplaatst: 10 december 2020

Ook aan het einde van het jaar gaan onze productontwikkelingen onverminderd door! Daarom introduceren wij deze maand nóg een nieuwe koppeling: Geautomatiseerde factuurverwerking met Glovia G2, de ERP software van Fujitsu. Glovia G2 wordt met name ingezet voor procesgestuurde organisaties in de maakindustrie. Inmiddels staan de eerste drie implementaties voor deze nieuwe koppeling al in de startblokken.

Door de integratie met onze ImageCapture software kunnen gebruikers van Glovia G2 nu ook het boeken, archiveren en goedkeuren van de inkoopfacturen volledig automatiseren. Op deze manier wordt kostbare tijd bespaard op het administratieve proces.

Enkele voordelen van je inkoopfacturen automatisch boeken in Glovia G2

  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van facturen
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Uitgebreide workflow in ImageCapture
  • Vergaande herkenning op regelniveau

 

Meer informatie over de koppeling met Glovia G2 vind je ook op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Glovia G2. Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw Glovia-administratie!