Belangrijk bericht voor gebruikers van Office 365

Geplaatst: 9 april 2020

 

Update: op 9 april 2020 is bekend gemaakt dat de wijziging door Microsoft wordt uitgesteld naar medio 2021. Eerder zou dit al per 13 oktober 2020 plaatsvinden.

 

Dit bericht is bestemd voor gebruikers van ImageCapture software in combinatie met office365.com (of eigen servers die via het web gebruikt worden).

Hierbij brengen wij u op de hoogte van een belangrijke wijziging:

Microsoft stopt medio 2021 met de ondersteuning van Basic Authentication voor Exchange Web Services. Onze ImageCapture software maakt voor het verbinden met Office 365 nu nog gebruik van deze methode voor het ophalen en versturen van e-mails.

Om het ophalen en verzenden van e-mails in ImageCapture te kunnen blijven ondersteunen na de wijziging in Office 365, moet uw ImageCapture omgeving geüpdatet worden in de loop van dit jaar of begin volgend jaar (1e kwartaal 2021).

Update aanvragen?

In april komt een update van ImageCapture beschikbaar die een nieuwe integratie met Office 365 voor het ophalen en versturen van e-mail ondersteunt. Vanaf dat moment kunt u uw ImageCapture omgeving updaten, al dan niet met behulp van betaalde remote consultancy*.Via ons klantportal kunt u direct een verzoek indienen om de update aan te vragen.

* Ons Professional Services Team beoordeelt samen met u of de update door uzelf kan worden uitgevoerd, of dat hier remote consultancy voor benodigd is.

Nog geen account op onze klantenportal? Vraag uw account nu aan via deze link.

Heeft u een urgent probleem nav de update? Dan kunt u uiteraard direct bellen met de supportafdeling op het bij u bekende telefoonnummer.

Vriendelijke groet,
Scan Sys Support