Release ImageCapture 8.6

Geplaatst: 19 juni 2019

Vanaf nu is ImageCapture 8.6 beschikbaar. De nieuwste release van onze software bevat een aantal mooie nieuwe features en optimalisaties. In dit artikel worden de belangrijkste nieuwe mogelijkheden kort toegelicht;

Vanaf deze release is het mogelijk om facturen die worden afgekeurd in het fiatteringsproces, terug te zetten naar de persoon die deze heeft ingeboekt. Uiteraard blijft het daarnaast ook mogelijk om hier een vaste persoon voor aan te merken in ImageCapture.

In de nieuwste release zijn ook een aantal optimalisaties op het gebied van wachtwoordbeveiliging doorgevoerd.

De zoekmogelijkheden van het digitale archief zijn in versie 8.6 van onze software nog verder uitgebreid. Hierdoor kan er niet alleen op tekst gezocht worden maar ook op variabelen zoals datum- en numerieke velden zoals velden die een bedrag bevatten.

Vanaf deze versie van onze software wordt SQL Server 2008 en 2008R2 niet langer ondersteund. Wel wordt vanaf versie 8.6 Windows Server 2019 ondersteund.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over Release ImageCapture 8.6 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.