Scan Sys wint Ridder Partner Innovation award

Geplaatst: 27 september 2018

Tijdens de klantendag van Ridder Data Systems, Ridder Connect, werd bekend gemaakt dat Scan Sys de award voor meest innovatieve partner heeft gewonnen. De prijs werd in ontvangst genomen door sr. accountmanager Paul Smit, bij Scan Sys verantwoordelijk voor de koppeling met de Ridder applicatie iQ.

Scan Sys heeft in samenwerking met Ridder Data Systems een koppeling ontwikkeld met Ridder iQ, hét ERP-systeem voor de maakindustrie, waardoor het verwerkingsproces van facturen en overige documenten zoals verkooporders, inkooporders en pakbonnen, volledig digitaal verloopt. Kostbare tijd wordt op deze manier bespaard op het administratieve proces.

 

Op onze koppelingspagina vindt u een overzicht van alle toepassingen in combinatie met Ridder iQ.

 

Namens iedereen bij Scan Sys bedanken wij Ridder Data Systems voor deze mooie award!