ImageCapture for SAP Business One

Serac en VNSG organiseren webinar ImageCapture for SAP Business One

Geplaatst: 23 maart 2018

SAP Business One partner Serac en VNSG (Vereniging Nederlandse SAP Gebruikers) organiseerden op 20 maart een webinar over de mogelijkheden van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture software. Tijdens het webinar werd ook de partnership tussen Scan Sys en Serac geïntroduceerd. De samenwerking tussen beiden softwareleveranciers is in 2017 ontstaan vanuit vraag uit de SAP Business One gebruikersmarkt naar een betrouwbare scanoplossing.

De focus van het webinar lag op de geautomatiseerde verwerking van facturen, een van de grootste knelpunten op veel financiële administraties. Na een korte opsomming van de voordelen van een digitaal verwerkingsproces, werd de oplossing live gedemonstreerd. Tijdens de demo werd niet alleen de standaardverwerking van kostenfacturen getoond, maar ook de verwerking van facturen met een complexere boekingsgang, zoals inkoopfacturen. De ImageCapture software matcht deze facturen namelijk automatisch op kop- en regelniveau met de geregistreerde bestelling en ontvangst in SAP BO. Verschillen in aantallen of prijzen worden hierbij direct zichtbaar, zonder dat hiervoor op verschillende locaties naar de bijbehorende gegevens gezocht hoeft te worden. Zo bespaart ImageCapture u kostbare tijd op het verwerkingsproces van uw kosten- en inkoopfacturen!

Het webinar gemist?

Via deze link kunt u het webinar terugkijken. Heeft u liever een live demonstratie? Wij komen graag bij u langs om de voordelen van ImageCapture for SAP BO te demonstreren!