Nieuw partnership met OSN

Geplaatst: 13 maart 2017

OSN is leverancier van Managed Print Services en oplossingen en maakt document management voor organisaties eenvoudig met merk-onafhankelijke oplossingen voor o.a. informatiemanagement, printing en factuurverwerking. De oplossingen van OSN hebben altijd hetzelfde uitgangspunt; de processen van een organisatie. Omdat deze processen voor iedere organisatie anders zijn is het noodzakelijk voor OSN om een uitgebreid portfolio aan oplossingen te kunnen bieden. 

Vanaf dit jaar is OSN een partnership met Scan Sys aangegaan waarbij OSN nu een laagdrempelige en doeltreffende factuurverwerkingsoplossing kan aanbieden voor ieder type organisatie. De scanning software ImageCapture for Invoices wordt met name in het MKB en MKB+ segment ingezet voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van inkoopfacturen. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaart. Omdat de software naadloos integreert met de aanverwante applicaties zoals het financiële ERP pakket, eventuele bestelmodules en workflow applicaties, wordt het proces vanaf binnenkomst van de facturen tot aan de betaling volledig geautomatiseerd.

 

Remy Tito – Product Manager OSN:
“Middels het toevoegen van de Scansys oplossing complementeren wij onze propositie op het gebied van digitale factuurverwerking. Naast het feit dat Scan Sys een marktleidende positie heeft, past de oplossing perfect binnen ons productportfolio en de wensen van onze relaties.”

Maarten Terlingen – Algemeen Directeur Scansys:
“In OSN hebben wij een partner gevonden die onze “Vision on Imaging” deelt. De partnership met OSN biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk innovatieve projecten te realiseren waarbij procesoptimalisatie en digitalisering voor onze klant het uitgangspunt zijn.”